AVmag.ro - Echipamente interactive MultiTaction

    AVmag.ro-MultiTaction
AVmag.ro -  distribuite echipamentele Multitaction in Romania. Multitaction este o companie finlandeza ce se numara printre liderii mondiali in dezvoltarea de solutii avansate de vizualizare si colaborare. Fondata in 2007 de catre un grup de cercetatori de la Universitatea din Helsinki, MultiTaction a devenit astazi o companie de succes ce livreaza una dintre cele mai performante tehnologii cu touch din domeniu.

Pornind de la ideea de a dezvolta o solutie de vizualizare colaborativa performanta dar cu o interfata care sa nu ii intimideze pe utilizatorii mai putin obisnuiti cu tehnologia, compania a dezvoltat o platforma de afisare ce permite un numar nelimitat de atingeri si un software de colaborare inovativ, platforma care a fost premiata si care este astazi implementata in peste 50 de tari si utilizata de corporatii de renume, muzee, institutii educationale si companii din domeniul divertismentului.

 AVmag.ro ofera clientilor si partnerilor sai acces la tehnologia MultiTaction si la gama de solutii interactive furnizate de producatorul finlandez.

Angajamentul AVmag.ro este de a pune la dispozitia clientilor cele mai inovatoare, eficiente si productive tehnologii si echipamente de comunicare si colaborare.