:
3 produse
 • CD Smart coperta 2

  CD educational Activitati Interactive pentru SMART Bo...

  85,00 lei (TVA inclus)
  CD educational Activitati Interactive pentru SMART BOARD, Clasa Pregatitoare, contine 32 lectii impartite in 5 module:Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului, Arte vizuale si abilitati practice, Muzica si miscare, Dezvoltare personala.
 • Smart Learning Suite logo

  Software SMART Learning Suite

  499,00 lei (TVA inclus)
  Utilizat de peste 25 milioane de profesori si elevi din intreaga lume SMART Learning Suite este cel mai nou pachet software al companiei SMART Technologies si inglobeaza o platforma de top care include varianta desktop Smart Notebook pentru crearea lectiilor interactive, SMART Response - evaluari formative, SMART Lab - activitati bazate pe jocuri precum si varianta online SMART Learning Suite Online care permite crearea de spatii colaborative cu studentii prin intermediului browser-ului web de pe orice dispozitiv mobil sau computer.
 • Laborator Limbi Straine SANAKO poza4

  SANAKO STUDY 1200 - Software Laborator Limbi Straine

  Solicita oferta personalizata
  A lucra cu sistemul Sanako Study 1200 înseamnă a individualiza învăţarea, a îmbunătăţi interacţiunea între profesor şi elevi şi a ţine pasul cu progresele făcute de elevi. Prin imitarea modelelor şi diferitele activităţi de discuţii existente, va fi uşor să se obţină îmbunătăţiri chiar şi la elementele care sunt cel mai greu de predat, cum sunt pronunţarea şi intonaţia.
3 produse