:
5 produse
 • Sanako-Connect-Product-page

  SANAKO Connect - Software laborator limbi straine in ...

  Solicita oferta personalizata
  Laborator Limbi Straine modern, bazat pe browser internet  – accesibil de oriunde pe laptopuri, tablete si Chromebook-uri.
 • SLS Online poza2

  SMART Learning Suite Online

  Solicita oferta personalizata
  SMART Learning Suite Online - permite crearea de lectii interactive si predarea acestora de la distanta - in cloud. Import documente PDF, Power Point, Notebook, adaugarea videoclip-uri Youtube, imagini, crearea de evaluari si activitati bazate pe jocuri. Integrare cu display-urile si tablele interactive SMART Board.
 • Smart Learning Suite logo

  Software SMART Learning Suite

  Solicita oferta personalizata
  Utilizat de peste 25 milioane de profesori si elevi din intreaga lume SMART Learning Suite este cel mai nou pachet software al companiei SMART Technologies si inglobeaza o platforma de top care include varianta desktop Smart Notebook pentru crearea lectiilor interactive, SMART Response - evaluari formative, SMART Lab - activitati bazate pe jocuri precum si varianta online SMART Learning Suite Online care permite crearea de spatii colaborative cu studentii prin intermediului browser-ului web de pe orice dispozitiv mobil sau computer.
 • Imagine Stage poza 1

  Nuiteq Stage - solutie colaborativa in cloud

  Solicita oferta personalizata
  Nuiteq Stage - Solutie colaborativa in cloud permite colaborarea in timp real intre participanti inclusiv videoconferinta: adnotari, text, inserare si adnotare peste documente PDF, Power Point, XLS, imagini, video-uri, crearea de workspace-uri colaborative, creare de lectii interactive, video si audio conferinta, sesiuni de brainstorming, raportari, management online de proiecte, trimitere invitatii prin email sau QR code.
  Suport pentru telefoane mobile si tablete, display-uri interactive, partajare documente, salvare workspace-uri in format pdf.
   
  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne solicitati o licenta demo.
 • Laborator Limbi Straine SANAKO poza4

  SANAKO STUDY 1200 - Software Laborator Limbi Straine

  Solicita oferta personalizata
  A lucra cu sistemul Sanako Study 1200 înseamnă a individualiza învăţarea, a îmbunătăţi interacţiunea între profesor şi elevi şi a ţine pasul cu progresele făcute de elevi. Prin imitarea modelelor şi diferitele activităţi de discuţii existente, va fi uşor să se obţină îmbunătăţiri chiar şi la elementele care sunt cel mai greu de predat, cum sunt pronunţarea şi intonaţia.
5 produse