(021) 200 64 00
 
Barco ClickShare CSE-200

Barco ClickShare CSE-200 - sistem de prezentare wireless pentru sali de intalnire mici si medii

ADMIN ADMIN 0 Comentarii mai. 15, 2018

Creativitatea reprezinta  unul dintre bunurile principale ale organizației dvs. Cu ajutorul ClickShare, va puteti asigura ca ideile primesc atentia pe care o merita. Acest sistem de prezentare wireless permite utilizatorilor sa distribuie continut de pe laptop sau alt dispozitiv mobil. Fara cabluri, fara setare, fara timpul de asteptare necesar pentru a te alatura sedintei.  

CSE-200 ofera experiența ClickShare in cadrul salilor de intalnire mici si mijlocii. Oricine, inclusiv invitatul, se poate conecta cu un singur clic si poate distribui continut imediat, fara a fi nevoie de niciun training. Utilizatorii conecteaza butonul ClickShare in calculator sau Mac si apasa pe buton pentru a distribui continut pe ecranul salii de intalnire.  Cu ajutorul aplicației ClickShare, utilizatorii pot distribui continut de pe telefoane sau tablete.

Modelul CSE-200 ofera caracteristici de securitate imbunatatite, o gama mai mare a optiunilor de conectare - inclusiv suport pentru AirPlay și Google Cast pentru conținut non-HDCP, si management centralizat. Sistemul permite folosirea simultana a ecranului de catre doua persoane, asigura o conectivitate directa la ecranul central si incurajeaza colaborarea. Pentru confortul utilizatorului, caracteristicile de securitate ale modelului CSE-200 pot fi setate la unul din cele trei niveluri predefinite, in funcție de politicile si nevoile companiei. In plus, API-ul dispozitivului faciliteaza cu mult procesul de integrare in reteaua companiei.

ClickShare CSE-200

  • Conexiune wireless catre ecranul central
  • 2 utilizatori pot folosi ecranul in acelasi timp
  • Distribuire de pe laptop, tableta sau smartphone
  • Caracteristici de securitate sporite
  • Oferit cu doua butoane