Imagine Arthur Holm

Arthur Holm - in portofoliul AVmag.ro

nov. 22, 2017

AVmag.ro distribuie gama produse profesionale de la Arthur Holm, in care tehnologia avangardista este transformata in materiale pretioase cu design flexibil si personalizat, special create pentru a spori comunicare si colaborarea in zonele dedicate intalnirilor, conferintelor.

Arthur Holm este o marca europeana de top ce produce monitoare motorizate, retractabile si stationare de inalta calitate, cu un design ce are la baza material de calitate superioara si tehnologii inovatoare. Gama de produse a companiei este 100 % personalizabila si cuprinde monitoare retractabile, pliabile, rotative, simple si duble, chioscuri multimedia, ecrane de perete integrate, totemuri de informatii.

Compania spaniola cu o experienta de peste 40 ani avand o prezenta globala in peste 45 de tari detine 27 de produse patentate si a participat cu produse si solutii la peste 20.000 instalari. Pana in prezent. Compania are la baza conceptele de design si ergonomie inspirate de designerul de mobilier danez Jorgen Alex Jensen. Familia acestuia a continuat traditia scandinava si imbinand creativitatea, flexibilitatea si emotia mediteraneana a dat nastere gamei largi de produse Arthur Holm.

Puteti consulta cateva din ultimele PROIECTE implementate cu solutiile produse de AH.

Pentru mai multe detalii privind gama de produse dezvoltată de Arthur Holm va rugam sa ne contactati la adresa info@avmag.ro.