Community Speakers

Gama profesionala de incinte acustice - COMMUNITY

iul. 03, 2017

AVmag.ro a inceput colaborarea cu recunoscutul producator american de boxe - Community Professional Loudspeakers. In dorinta de a veni in intampinarea partenerilor sai cu produse ce corespund unor inalte standarde de fiabilitate si performanta, pentru a oferi valoare si competitivitate oricarui proiect pe care acestia îl dezvolta.

Community are o experienta de aproape 50 de ani, produsele sale originale americane, dezvoltate la sediul din Chester – Pennsylvania, modeland industria profesionala de sunet incă din anul 1968 .

Inovatiile companiei în materie de difuzoare din fibra de sticla si incinte au fost urmate de lansarea de transductori precum M4, primul driver de compresie de gama medie dedicat.

Community este recunoscuta pentru difuzoarele de exterior de inaltă performanta precum cele din Seria R si continua sa inoveze prin dezvoltarea de produse precum ENTASYS, prima matrice cu trei coloane.

Mai multe detalii privind gama de produse dezvoltată de Community regăsiți pe site-ul nostru accesand urmatoarea adresa.