(021) 200 64 00
 
learning4

SMART LEARNING SUITE, cel mai nou pachet de aplicatii software dedicat educatiei

mai. 04, 2016

Pachetul reuneşte trei produse de top din gama SMART: SMART Notebook, SMART Lesson Activity Builder şi SMART Amp şi oferă elevilor şi profesorilor şansa de a învăţa, respectiv preda, într-un mediu colaborativ.

SMART Notebook este software-ul colaborativ dedicat profesorilor, ideal pentru crearea de lectii şi cursuri interactive care se utilizează împreună cu tablele şi displayurile interactive SMART. Acesta a fost creat şi îmbunătăţit pe baza feedback-ului de la profesori, asigurându-se astfel un conţinut dinamic şi actualizat cu necesităţile didactice ale acestora. SMART Notebook poate fi utilizat atât pentru grupuri mari de elevi sau studenţi, cât şi pentru grupuri mici sau pentru studiul individual.

SMART Lesson Activity Builder (LAB)  oferă posibilitatea profesorilor de a crea în mai puţin de 5 minute activităţi interactive pentru elevi folosind opt scenarii diferite de jocuri. Folosindu-se de activităţi precum: “Potriveşte”, “Grăbeşte-te”, “Adaugă”, “Aranjează”, “Dezvăluie cuvintele”, “Completează spaţiile”, “Ordonează” şi “Memorează”, profesorii pot realiza lecţii tematice într-un mediu atractiv pentru elevi.

SMART Amp reprezintă o platformă software in cloud dedicată învăţării colaborative. Prin intermediul acesteia profesorii şi elevii pot colabora în timp real, indiferent că se află sau nu în aceeaşi sală de clasă. Integrată cu platforma Google, SMART Amp este o platformă flexibilă la care elevii şi profesorii se pot conecta cu orice dispozitiv mobil cu acces la Internet.

Clienţii care deţin deja o licenţă Smart Notebook Advantage au acum acces la caracteristicile noi ale SLS la preţul deja existent şi vor putea primi pachetul SLS la acelaşi nivel de pret la reînnoirea numărului curent de licenţe.